Runderbraadstuk Speciaal

De Ruijsbossche Hoeve

Uitverkocht voor december; op 5 en 6 februari weer beschikbaar.


We hebben voor u de Runderbraadstuk Speciaal van de Ruijsbossche Hoeve.

Dit mooie Runderbraadstuk wordt rondom gekruid met een heerlijke kruidenmelange, afgemaakt met honing en mosterd en omwikkeld met gerookt spek, bereidt op ambachtelijke wijze. U hoeft deze alleen in de oven af te braden, ca 60 minuten afhankelijk van de gewenst garing.


Nu
bestellen


Bereiding: deksel verwijderen. Ca 60 minuten verwarmen in het midden van de oven op 150°(niet voorverwarmen), voor medium vlees. Of Thermometer in het midden van het  braadstuk, verwarmen totdat de thermometer 50°=rare, 55°=medium rare,  60°=medium, 65°=medium well, of 70°=well done, aangeeft. Voor serveren touwtjes verwijderen.


  • Schrijf uw onderschrift hier
    Bestellen
  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop
  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop
  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop